Connect with us

  Ce cauti astazi ?

  Stiri

  Traficul pe autostrada A1 Sibiu – Deva a fost reluat, după ce autoritățile l-au închis din cauza poleiului.

  Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225 intrare/ieșire A1 – DN7 și 237 nod rutier municipiul Sibiu.

  Un accident între mai multe mașini a avut loc duminică seara, pe Autostrada A1 Sibiu – Pitești, între Tălmaciu și Tălmăcel, în județul Sibiu. Acesta este primul astfel de eveniment rutier de la deschiderea singurului lot al Autostrăzii, cel dintre Sibiu și Boița.

  Macheta-Geci-si-Jachete-femei-Magazin-Big-MagÎn accidentul de pe Autostrada Sibiu – Pitești, între Tălmaciu și Tălmăcel, județul Sibiu, au fost implicate șase mașini, în care se aflau 9 persoane. Una dintre ele a căzut peste pod în momentul impactului și a murit.

  Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier de pe lotul Sibiu – Boița al Autostrăzii Sibiu – Pitești, au fost implicate șase mașini în care se aflau nouă persoane. Un bărbat a murit.

  „În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană implicată în accident, în vârstă de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

  Primele cercetări realizate de polițiști arată că, inițial, accidentul s-a produs între trei autoturisme. Din impact, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit.

  Imediat după acest accident, în apropiere, s-a produs o altă coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

  „Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita pericolul, a sărit între parapeții mediani ai autostrăzii, căzând în gol. În urma căderii, bărbatul a decedat. Ultimul autoturism implicat a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, spune Elena Weletr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Mediafax.

  Cabina Selfie 360

  Click pentru comentarii

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea sa va placă

  Stirile TEN TV

  O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

  Stirile TEN TV

  Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

  Diverse

  La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

  Publicitate

  Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...