Connect with us

  Ce cauti astazi ?

  Sport

  Programul de acces la pista de atletism pe Stadionul Tineretul din Lugoj

  Lucrările de modernizare a pistei de atletism din jurul terenului unu, de la Stadionul Tineretului, din Lugoj, începute anul trecut, au fost finalizate, de curând.

  În urmă cu câteva zile s-a efectuat și trasarea culoarelor de alergare. Practic, s-a realizat o construcție de la zero, cu fundație din piatră concasată, peste care s-a pus asfalt, care a fost acoperit cu câțiva centimetri de tartan turnat.

  Pista are o lungime de circa 400 de m, cu cinci culoare pentru alergarea pe distanțe lungi și șase culoare pentru alergarea de viteză, pe 100 de m.

  Haine Sport Trening FemeiNoua amenajare va fi folosită pentru pregătirea atleților lugojeni, dar vor avea acces pe pistă, pentru alergări de întreținere și menținerea sănătății și cetățenii obișnuiți.

  Administratorii stadionului au stabilit un program de acces, pentru amatori, dar și un regulament de folosire a bazei sportive, pentru păstrarea curățeniei și pentru evitarea deteriorării amenajărilor existente.

  Așadar, publicul lugojean va avea acces la pista de alergări de luni până vineri, dimineața și după-amiaza, între orele 6.00-15.00 și 18.00-22.00, iar sâmbăta și duminica între orele 6.00-22.00.

  Pista de atletism nu va putea fi folosită în regim public, în oricare dintre zilele în care se vor desfășura concursuri și competiții sportive sau ședințe de pregătire ale sportivilor, în afara programului obișnuit de antrenamente.

  Alergările pentru public sunt permise doar pe culoarele exterioare patru și cinci.

  În baza sportivă nu este permis fumatul, servirea mesei sau a produselor alimentare, consumul de alcool, a semințelor de floarea soarelui sau dovleac.

  De asemenea, sunt interzise orice fel de activități care pot deteriora suprafața pistei, suprafețele cu iarbă sau care perturbă activitățile sportivilor aflați la antrenamente și în timpul predării disciplinelor sportive, pentru care se pregătesc.

  Nu este permisă folosirea unui limbaj necuviincios, a înjurăturilor și a tonurilor ridicate, a strigătelor de natură a distorsiona activitățile sportive în desfășurare.

  În interiorul bazei sportive nu este permis accesul cu animale de companie.

  Părinții care își aduc copiii legitimați la ramurile sportive, care își desfășoară activitatea pe pista de atletism sau pe terenurile de fotbal, sunt îndemnați să îi lase pe sportivi sub supravegherea antrenorilor și să revină după finalizarea antrenamentelor.

  Intrarea în stadion se face pe la prima poartă mica, din strada Țesători.

  Oferte Transmisie video Live streaming online Evenimente

  sursa: redesteptarea.ro

  Click pentru comentarii

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea sa va placă

  Stirile TEN TV

  O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

  Stirile TEN TV

  Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

  Diverse

  La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

  Publicitate

  Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...