Connect with us

  Ce cauti astazi ?

  Diverse

  Povestea bănățeanului care a renunțat la visul de a deveni popă pentru a se face comediant

  Povestea lui Sorin începe ca o glumă bună. Chiar dacă inițial își dorea să devină preot, spre finalul liceului tânărul, care acum are 28 de ani, și-a dat seama că poate preoția nu e tocmai cea mai bună alegere pentru el. Lăsând orice influențe deoparte, Sorin a descoperit comedia și, după ce a participat la câteva spectacole mici, și a văzut că lumea râde la glumele lui, s-a apucat serios de treabă.  “La început îmi doream să devin preot. Am fost chiar setat pe treaba asta, să mă duc la teologie. Eram gras, foarte gras, era singura șansă să am o femeie în fața mea în genunchi. Lăsând gluma la o parte, nu știu ce fel de popă aș fi fost. La comedie mă pricep mai bine, la preoție… probabil că aș fi unul dintre acei popi faimoși de pe internet care vorbesc la telefon în timpul nunților. Doar că eu aș fi vorbit la înmormântări, în timpul sărutării defunctului”, își începe Sorin Palciuc povestea.

  Născut și crescut la Lugoj, Sorin se ocupă serios de stand-up comedy de aproape 8 ani. A participat la sute de spectacole atât în orașul natal, cât și în Timișoara, Arad, Cluj, București și în alte zeci de orașe din toată țara. A colaborat cu nume importante din comedia românească, a filmat parodii de toate felurile, iar acum scrie de zor la un spectacol de glume cântate.

  “Pasiunea mea este să-i fac pe oameni să râdă. Câteodată se întâmplă pe net, când postez câte o glumă scurtă sau un clip. Altădată la spectacole, la open mic la Timișoara, la show-urile de prin țară, oriunde aș fi. De cele mai multe ori reușesc. Câteodată nu, dar știm că depresia e o boală gravă, nu e mereu vina mea. În general, mă axez pe glume de o frază, acele one linere, însă iubesc și parodiile video și cele muzicale. Acum lucrez la un spectacol 100% din parodii muzicale pe care vreau să-l termin până în toamnă”, povestește Sorin.

  Temele pe care tânărul din Lugoj le abordează în glumele sale sunt cele care vând în general. Sex, bani, politică, religie și relații. Face glume despre orice, inclusiv despre soția lui, despre mamă, despre prieteni și colegi. Este de părere că un om care nu știe de glumă, nu știe să râdă și deci nu poate trăi o viață liniștită.

  “Oamenii care nu înțeleg o glumă sunt cei mai triști. Glumele sunt extrem de importante pentru că ne fac să uităm pentru o secundă de orice altceva și ne fac să râdem. Fac glume și despre soția mea, și despre mama, despre orice. Unele s-ar putea spune că sunt mai neortodoxe, însă asta se cere, să zic așa. Publicul vrea ceva amuzant, creativ, ceva nou mereu. Dacă nu-i dai ce vrea, publicul va râde fals. Iar la al doilea spectacol, nu va mai veni nimeni”, mărturisește comediantul.

  Incaltaminte Dama Sandale Slapi Papuci VaraSorin s-a remarcat în ultimii ani ca fiind unul dintre comedianții principali ai unui spectacol ce se organizează de două ori pe lună la Timișoara, de tip open mic. Spectacolul oferă șansa comedianților tineri să se afirme pe o scenă reală, cu public adevărat și dornic de glume. Dacă nu apucați să îl vedeți pe scenă, îl puteți urmări pe Sorin pe pagina de Facebook, acolo unde postează glume în fiecare zi. 

  ghidulbanatului.ro

  Click pentru comentarii

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  S-ar putea sa va placă

  Stirile TEN TV

  O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

  Stirile TEN TV

  Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

  Diverse

  La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

  Publicitate

  Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...